خورشت خلال بادام: این خورشت با گوشت گوساله، روغن، پیاز، زعفران، خلال بادام، نمک و لیموی عمانی تهیه میشود. هنگامی که گوشت پخته شد، زرشک سیاه نیز به آن اضافه میکنند.
دوینه یا ترخینه:این غذا را بیشتر در زمستان میخورند و مواد اصلی آن را در بهار و تابستان فراهم میکنند.برای تهیه این خوراک ابتدا گندم را تمیز میشویند، سپس آن را میپزند و پس از پختن آن را خشک میکنند. سپس بلغور را آسیاب میکنند. از چندی قبل دوغ را .
میکنند ,تهیه ,گوشت ,خورشت ,خلال ,سپس ,آن را ,خوراک ابتدا ,این خوراک ,تهیه این ,برای تهیه
درباره این سایت